Vill du jobba hos oss på
Master Training?


Master Training är en privat hälsoklubb i Stockholm, som funnits i Stockholm sedan 1986.
För att bli medlem behöver du bli rekommenderad av befintliga medlemmar. Som medlem tränar du med en personlig tränare regelbundet. I medlemskapet ingår fri tillgång till gym, lån av träningskläder, handduk, personligt skåp, hygienartiklar, hårprodukter, frukost och kvällsmål. ​

Vår vision är att öka livskvaliteten och förlänga livet för våra medlemmar. Det gör vi genom att erbjuda personlig träning, grupp-PT, livsstils- och fystester, kostrådgivning, massage, fysioterapi och kiropraktiska behandlingar. Förutom en komplett träningsanläggning och välutbildad och kompetent personal bryr vi oss lite extra om varje medlem och får alla att känna glädje och inspiration inför sitt besök på MT.

Master Training är en familjär medlemsklubb där helhetsupplevelsen står i fokus.
Som medarbetare på Master Training är du del av en arbetsplats med stort engagemang och dedikerade kollegor. En viktig del i vårt arbete är att skapa en familjär stämning för våra medlemmar men också till varandra. Vi är ett team och jobbar mot gemensamma mål.
Vi ser våra medarbetare och hjälps åt i alla lägen. Den familjära stämningen kommer inifrån och den tar vi fram på ett professionellt sätt.

Master Training är en unik och trygg arbetsplats. Som arbetsgivare ser vi till dig som individ och gemensamt arbetar vi för att du ska nå uppsatta mål, trivas och må bra på jobbet. Vår litenhet ger möjlighet till att vara med och påverka och forma ditt arbete. När du börjar hos oss får du ett gediget Onboarding program där du tas om hand av din närmsta chef, mentorer och VD.

Vi erbjuder:
o Trygga arbetsförhållanden
o Pensionsavsättning enligt Itp1
o Arbetskläder och arbetsskor
o Regelbundna medarbetar aktiviteter och kickoffer

Vi är alltid öppna för spontanansökningar. Mejla gärna din ansökan samt CV.

Receptionschef: Fanny Karlberg; Fanny.Karlberg@mastertraining.se

Terapeutchef samt Kost: Jimmy Hsia; Jimmy.Hsia@mastertraining.se

PT chefer: Lars Hellström & Linda Högberg: Lars@mastertraining.se Linda.Högberg@mastertraining.se

Master Training AB | Nybrogatan 57 B 114 40 Stockholm | 08 611 80 60