Master Training är en privat hälsoklubb i Stockholm, där du blir medlem via rekommendation från befintliga medlemmar. Som medlem tränar du med en personlig tränare minst en gång/vecka. I medlemskapet ingår, en årlig hälsoanalys där vi genom faktiska och mätbara resultat kan erbjuda den bästa och individuellt mest anpassade träningen.

Du har även fri tillgång till gym, konditionsavdelning, lån av träningskläder, handduk och ett personligt skåp. I omklädningsrummen finns hygienartiklar, parfymer hårvårds- och hudvårdsprodukter, att fritt tillgå.
På morgnarna erbjuder vi en gedigen frukostbuffé och resten av dagen serverar vi hälsosamma luncher, mellanmål och middagar.

Master Training Erbjuder

o Personlig Träning
o Grupp-PT
o Yogakurser
o Massage
o Medicinsk massage
o Kiropraktik
o Fysioterapi
o Kostrådgivning
o Hälsoanalys
o Fystester
o Förebyggande behandlingar och rehabilitering o Master Challenge

o Personligt skåp
o Träningskläder
o Hårvårdsprodukter
o Hudvårdsprodukter
o Frukostbuffé
o Luncher
o Smoothies/mellanmål
o Middagar
o Medlemsevents såsom:
Medlemsfest
Golftävlingar
Föreläsningar
Nätverksträffar

Master Trainings Vision

Master Trainings vision är att öka livskvaliteten och förlänga livet för våra medlemmar.
Det gör vi genom att erbjuda personlig träning, grupp-PT, livsstils- och fystester, kostrådgivning, massage, fysioterapi och kiropraktiska behandlingar.
Förutom en komplett träningsanläggning, välutbildad och kompetent personal bryr vi oss lite extra om varje kund och får alla att känna glädje och inspiration inför sitt besök på MT.

Master Training AB | Nybrogatan 57 B 114 40 Stockholm | 08 611 80 60