Programöversikt

VT24 11 mars – 2 juni

HändelseProgramveckaDatum
Uppstartsmöte och invägning1 10 mars
Programstart111 mars
Träningsblock 1111 mars
Kostrådgivning 12*
Träningsblock 258 april
Halvtidsmätning 1621 april
Kostrådgivning 27*
Träningsblock 396 maj
Utvägning 1122 juni
Kostrådgivning 312*
Avslutning OnlineEfter vecka 125 juni
*Individuell tid   1Fysisk träff

Träning

Ett heltäckande träningsprogram framtaget av professionella tränare och fysioterapeuter med över 30 års erfarenhet inom branschen

MBF84 består av 84 träningspass som ska utföras under 12 veckor. Dessa 12 veckor är indelade i 3 stycken 4-veckorsblock där träningsmängden successivt ökar. Träningen är strukturerad till att stimulera kroppens alla stora musklergrupper med en bred variation av övningar. Allt detta tillsammans med tydliga instruktioner och videos samlas i en träningsapp där du enkelt följa och bocka av avklarade pass!

Vi vill att du ska kunna utföra träningen oberoende om du har tillgång till gym eller inte. Du kanske är på resande fot eller har en livssituation som inte möjliggör att du kan komma iväg till ett gym. Vi har därför utformat träningspass som motsvarar gympassen men som går att utföra hemma. Även dessa kommer finnas i din app! Det enda du behöver är ett gummiband, kettlebell och eventuellt en yogamatta att ligga på.


Kosten

Kosten är sammansatt för att tillgodose kroppens behov av de olika näringsämnen som finns i protein, kolhydrater, fett, vitaminer och mineraler som du kommer att behöva för att få bästa möjliga resultat från din träning. Utöver detta har vi tagit hänsyn till den intensitet som träningsupplägget innefattar och hur det successivt även kommer att öka för varje block. Kostplanen tillsammans med olika alternativ finns samlat i appen så du enkelt kan följa och hitta dina favoritmåltider.

Under perioden av MBF84 kommer du vid tre tillfällen att ha konsultationer med kostrådgivare. De inbokade konsultationerna sker via länk någon gång i programvecka 2, 6 och 12 för att du ska få individanpassad vägledning för bästa resultat och för att du ska nå ditt mål.

Kostplanen innehåller i originalutförande animaliska råvaror samt olika mejeriprodukter. Det går att genomföra programmet som vegan / vegetarian.

Vi rekommenderar att du införskaffar en köksvåg inför uppstarten då råvarorna är angivet i gram.


Fysiska Träffar

Under programmet har vi 3 fysiska träffar i centrala Stockholm som vi önskar att du närvarar på.

Uppstartsmötet sker innan startdatum. Du behöver inte bo på orten för att delta. För exakta datum för ditt program hittar du under Programöversikt. På denna träff går vi igenom och tydliggör programmets innehåll och svarar på eventuella frågor. I samband med uppstarten görs även den första invägningen.

Halvtidsträffen sker cirka 6 veckor in i programmet. Vid detta tillfälle utförs den andra invägningen för att se din progression och du får värdefull information inför din andra konsultation med kostrådgivare.

Utvägning sker i slutet av programmet för att sammanställa dina resultat.


Min Bästa Grupp

Vi vet att god gruppsammanhållning och socialt stöd ökar chanserna till bättre följsamhet och resultat!  Du kommer därför att under dessa veckor tillhöra en onlinegrupp där du inte bara får matnyttig information utan även där vi stöttar och peppar varandra.

Master Training AB | Nybrogatan 57 B 114 40 Stockholm | 08 611 80 60