Personlig träning
Begreppet träning betyder olika saker för oss alla och ingen kropp är den andra lik.
På Master Training värnar vi om att du som medlem ska få den träning som passar bäst för just dig och som du känner dig bekväm med.
Vi har tränare hos oss med lång erfarenhet och alla med sin egen specialkompetens.
Flera av våra medlemmar har tränat med tränare hos oss i 15-20år, vi ser den långsiktiga relationen som en stor fördel för din hälsa och ditt välmående.


Massage
På Master Training erbjuder vi djupbehandlande terapeutisk massage och svensk klassiskmassage.

Massage

Sjukgymnastik/Fysioterapi
Fysioterapi, som tidigare kallats för sjukgymnastik är läran om människan i rörelse.
Fysioterapeuten hjälper patienten med individanpassade och långvariga lösningar på sina besvär och tillsammans ta fram en vårdplan för att uppnå önskad funktionsnivå.
En fysioterapeutisk behandling kan bland annat innebära mjukdelsbehandling, ledmanipulation, postoperativ rehabilitering, stöd i fysisk aktivitet och träning.


Kiropraktik
Skador och besvär i rörelseapparaten som orsakats av inskränkt rörlighet och obalanser i leder, muskler och nerver kan göra sig tillkänna i form av smärta, stelhet eller utstrålningar.
Den kiropraktiska behandlingen syftar till att optimera funktion och återställa den normala balansen i kroppen. Tillstånd där kiropraktik kan vara effektivt är t.ex. ryggskott, nackspärr, musarm, tennisarmbåge, ledsmärta, spänningshuvudvärk, bröstryggsmärtor och axelbesvär.


Ansiktskur
Detta är en behandling som är energigivande och uppfräschande.
I ansiktskuren inkluderar vi en varsam rengöring tillsammans med en mild peeling som tar fram hudens lyster. Under behandlingen arbetar vi med en ansiktsmassage som inkluderar tre olika tekniker Akupressur, massage, djuprengörande massage och Gua Sha-massage.
Behandlingen avslutas med en passande och återfuktande ansiktsmask som ger extra näring till huden.


Kostrådgivning
Hos oss kan du få hjälp utav vår kostrådgivare för att nå en hållbar kosthållning utifrån dina önskemål. 
Kundens mål står i fokus och vi tar fram en hållbar förändring anpassad efter ditt liv och din vardag. 
Målsättningen är att du efter de inbokade tillfällena ska få med dig kunskap och verktyg för att fortsätta en hållbar kosthållning.

Master Training AB | Nybrogatan 57 B 114 40 Stockholm | 08 611 80 60