Vill du arbeta som
Terapeut hos oss?


På Master Training erbjuder vi en variation av terapeutiska behandlingar i form av fysioterapi, kiropraktik, massage och ansiktsbehandlingar. Vi välkomnar olika professioner att söka sig till oss.

Vi välkomnar ansökningar från olika professioner och söker ytterligare medarbetare till vårt team. Vi är intresserade av medarbetare som är Massageterapeuter, Naprapater, Kiropraktorer, Fysioterapeuter och Hudvårdsterapeuter. Utöver att du har en erkänd utbildning där du genom denna är diplomerad, certifierad eller legitimerad terapeut – är du kompetent, ödmjuk och önskar vara del av ett lag. Stor vikt i rekryteringen kommer läggas på hur väl du visar dina egenskaper inom service, kommunikationsförmåga, att din personlighet passar medlemsgruppen och in i teamet. Vi värderar kompetens, utbildning och ett vetenskapligt förhållningssätt på Master Training.

Vi erbjuder dig en familjär och proffsig arbetsplats med fina medlemmar och kollegor. Du har möjlighet att vara anställd eller konsult. Ersättning är provisionsbaserad.

Vem är du?
o Du är diplomerad, certifierad eller legitimerad terapeut.
o Du är en hälsosam förebild.
o Tar stort eget ansvar över egna bokningar och schema.
o Du är kompetent, en lagspelare, är ödmjuk och gör det lilla extra för våra medlemmar.
o Kan arbeta kvällar och helger.


Vi är alltid öppna för spontanansökningar. Mejla gärna din ansökan samt CV.

Terapeutchef: Jimmy Hsia; Jimmy.Hsia@mastertraining.se

Master Training AB | Nybrogatan 57 B 114 40 Stockholm | 08 611 80 60