Vill du genomföra Master Trainings succéprogram Master Challenge men inte är medlem på Master Training? Vi vill stolt presentera MBF84 – Min Bästa form på 84 pass! Med detta program får du som icke-medlem möjligheten att genomföra samma exklusiva program – Fast online! 

MBF84 – Ditt 12-veckorsprogram för att komma i ditt livs bästa form! Uppnå över 27% minskning av kroppsfettprocent, 5% ökad muskelmassa och mycket mer! Ett program framtaget av professionella tränare, kostrådgivare och fysioterapeuter. Gå med i programmet och låt oss guida dig till en starkare kropp, nya hållbara vanor och till din bästa form! 

I snitt har våra deltagare reducerat midjemåttet med 9cm – det är mer än 3 byxstorlekar! Kroppsfettprocenten har reducerats med 27% och det viscerala fettvärdet har gått ner med över 36%! 

I MBF84 ingår: 

84 träningspass under 12 veckor 

Ett heltäckande träningsprogram framtaget av professionella tränare och fysioterapeuter med över 30 års erfarenhet inom branschen. 

Kostupplägg 
Komplett kostupplägg som tillgodoser kroppens behov av näringsämnen och med stor variation och flexibilitet för att du ska få bästa resultat från träningen. Detta uppdateras löpande för att du ska nå dina mål. 

3 sessioner med kostrådgivare 
Individuella konsultationer à 60 minuter för individanpassade råd och coachning för att nå dina mål! Kostkonsultationerna utförs vid start, halvtid och i slutet av de 12 veckorna. 

Tränings-och kostapp 
Träningspass och kostupplägg kommer finnas samlat på en app så det enkelt kan följas och bockas av. 

Återkoppling varje vecka 
För att säkerställa din progression och utveckling har du uppföljning varje vecka där justeringar kan göras vid behov. 

InBodymätningar 
Vid start, halvtid och avslut där vi mäter förändringen av din kroppsmassa. 

Tillgång till videobank med informativa klipp om träning och kost

Har du frågor, tveka inte att höra av dig till jimmy.hsia@mastertraining.se

Master Training AB | Nybrogatan 57 B 114 40 Stockholm | 08 611 80 60